Unify Kft. Magyar English

GINOP-1.2.8-20-2020-00230
TECHNOLÓGIAI MEGÚJULÁSUNKHOZ KAPCSOLÓDÓ FEJLESZTÉSÜNK TÁMOGATÁSA

Kedvezményezett neve: UNIFY Ipari Kft.

Projekt címe: A UNIFY KFT. TECHNOLÓGIAI MEGÚJULÁSÁNAK TÁMOGATÁSA

Támogatás mértéke: 52,81 %

Szerződött támogatás összege: 28 500 000 Ft

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020--00230

A projekt befejezési dátuma: 2020.12.14.

A beszerzett gép pontos típusa: 1 DB OKUMA GENOS L3000-E (MX450) HAJTOTT SZERSZÁMOS ESZTERGA

 

A projekt tartalmának bemutatása

 

A cégünk, a Unify Kft. 28,50 millió forint támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül, „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” tárgyú pályázati kiíráson a Széchenyi 2020 program keretén belül. Az 53 millió forintos összköltségvetést meghaladó összköltségvetésű beruházásból technológiai megújulást hajtottunk végre.

 

Vállalkozásunk eddig működése során és a jövőben is elkötelezett a termelékenység növelésére, nyitott a fejlődésre, technológiai megújulásra, valamint a koronavírus által okozott negatív gazdasági hatás kompenzálására. Ilyen gazdasági helyzetben is kiemelten fontos számunkra, hogy beruházás révén termelékenységünket növeljük és az alkalmazotti létszám megtartása mellett vállalkozásunk technológiai megújulást hajtson végre.

A pályázat keretében olyan gép beszerzése valósult meg, amely új, már robotizált gyártás-technológia kialakítását eredményezte telephelyünkön. A gyártásunk során egyre jobban előtérbe került az automatizált termelési rendszerek használata. A beszerzett eszköz pontos típusa 1 db OKUMA GENOS L3000-e (Mx450) hajtott szerszámos eszterga (FLEXTEK GP12 robotos automata adagolóval). A robottechnológia alkalmazása nem új keletű dolog a szerszámgépgyártás piacán. Az embernél is gyorsabb és pontosabb kiszolgálás a termelési folyamataink alapvető változtatását jelentette.

A projekt eredményeként előállított termékek minősége javult, a technológiai folyamatok felgyorsultak, költségeink csökkentek. Ez jelentős idő, költségcsökkenést és technológiai megújulást eredményezett számunkra!

Továbbra is elődleges célunk, hogy alkalmazottaink számára hosszútávon munkalehetőséget biztosítsunk, a megrendelők számára pedig minőségi, pontos, nagy kapacitású termékeket tudjunk gyártani. A projektünk a Széchenyi 2020 program, GINOP-1.2.8-20-2020 pályázatán 28,50 millió forint támogatásban részesült; a projektünk összköltsége meghaladta az 53 millió forintot.

Egyértelműen tapasztaltuk, hogy a termelésünk fejlesztése révén cégünk, a UNIFY Kft. versenyképessége jelentősen megnövekedett, jövedelmezősége bővült az alkatrész gyártás piacán. A vállalkozásunk hatékonysága megkérdőjelezhetetlenül javult.

 

További információ kérhető:

Unify Kft.

+36-46-524-237, unify.v@t-online.hu

Copyright 2007.  webdesign: arwedes